facebook

Поки чоловік замовляв їжу в одному з ресторанів Франківська, з його куртки зникло 10 000 доларів

Така доволі масштабна крадіжка, справді трапилася в одному з ресторанів Івано-Франківська, що знаходиться на вулиці Січових Стрільців.

Трапилося все вчора, 23 січня. Місцевий підприємець зайшовши в ресторан перекусити, залишив свою куртку на вішаку, а коли вже згодом зібрався покидати заклад, то помітив, що з його кишені зникло 10 000 американських доларів. Звичайно ж на місце події одразу приїхали правоохоронці, продивилися всі наявні в ресторані камери. Наразі підозрюється чоловік грузинської національності.

Невідомо, чому потерпілий так легковажно повівся з коштами. Адже сума досить велика, щоб отак просто залишати її в кишені верхнього одягу в ресторані.

Проте, як би не було, але нехай злодія по швидше знайдуть, адже за подібні вчинки потрібно відповідати перед законом.

Ще одне



пограбування
трапилося, але зовсім іншого характеру, проте теж на досить вагому суму. До поліції звернувся киянин, котрий скаржився на жителя Коломиї. Чоловік купив будинок поблизу Коломиї і найняв вищезгаданого коломиянина, щоб той робив йому ремонт. Сам ж мешканець столиці, приїхати і контролювати роботу не міг. Просто перераховував майстру гроші і щиро вірив, що ремонт ведеться. Проте житель Коломиї виявився звичайним шахраєм, котрий видуривши 50 000 гривень з потерпілого, просто перестав виходити на зв’язок. Жодних ремонтних робіт він і не думав робити, повідомляє Франик.

Наразі горе-майстер розшукується поліцією. Йому загрожує кримінальна відповідальність.

Останнім часом, взагалі відзначаються масові випадки шахрайства. Люди віддають свої кошти аферистам за неіснуючі товари чи послуги, і відшукати потім цих шахраїв, майже неможливо, адже вони дуже вдало навчилися маскуватися та приховувати сліди.

Читайте також:  Молодим батькам було 12 і 15, як вони живуть через десятиліття

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.