facebook

Нові свідки та продовження судових обов`язків: у Франківську відбулося чергове засідання у справі Михайлової

Сьогодні, 24 січня, у Івано-Франківському міському суді відбулося підготовче засідання у справі одіозної Тетяни Михайлової.
Справу веде суддя Деркач.

На сьогоднішнє засідання з’явилися потерпілі Палійчук та Гіна із своїми представниками, обвинувачувана Михайлова та її адвокати Широких та Боднарчук.

Прокурор Харун стверджує, що треба продовжити обов`язки обвинувачуваної, які були накладені судом раніше. Також зазначив, що треба викликати й інших свідків до засідання. Серед них – екс-начальник Патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець та чоловік Тетяни – Ігор Михайлов.

Адвокат Широких заперечує це і стверджує, що тривалість дії цих заходів завершена, а саме 2 місяці, тому продовжувати немає підстав. Але проти виклику цих свідків не заперечувала.

Потерпілі та їх представники погоджуються із думкою прокурора.

Суддя відправилася до нарадчої кімнати.

Опісля суддя призначила кримінальне провадження до судового розгляду та продовжила запобіжний захід обвинувачуваній на час розгляду судового провадження.

Наступне засідання відбудеться 26 січня о 11.00.




Нагадаємо, 31 березня Тетяна Михайлова біля Івано-Франківська на позашляховику збила трьох людей і втекла. Згодом стали відомі подробиці. А вже 1-го квітня, в Івано-Франківському міському суді відбулося судове засідання щодо обрання запобіжного заходу жінці.

Врахувавши всі обставини справи, Івано-Франківський міський суд визначив вказаній особі міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Оскільки для злочинів, у яких підозрюють вказану особу, закон передбачає також, як альтернативу грошову заставу, то суд визначив її у розмірі 835 розмірів прожиткових мінімумів для працездатних осіб. Що на розсуд суду є обґрунтовано й достатньо і складає один мільйон 336 тисяч гривень.

Але 7 квітня, у міському суді відбулося слухання апеляційної скарги на обраний запобіжний захід міським судом стосовно пані Михайлової. Тоді до суду надійшло клопотання від адвоката, щоб перенести судове засідання, оскільки він перебуває на розгляді справи в іншому місті. Колегія суддів ухвалила відкласти розгляд справи. Наступне засідання відбудеться 11 квітня о 14:30.

11 квітня засідання знову ж таки не відбулося через хворобу третього судді колегії. Внаслідок цього було вирішено відкласти розгляд справи. Засідання відбулося 12 квітня.

12 квітня апеляційний суд Івано-Франківської області частково задовільнив скаргу Тетяни Михайлової.Колегія суддів ухвалила зменшити суму застави з одного мільйона 336 тисяч гривень до 256 тисяч гривень.

Вже 13 квітня Тетяну Михайлову випустили із СІЗО.

Читайте також:  Проблемний перехід через трасу в Крихівцях облаштують світлофором (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.