facebook

Володимир Зеленський повідомив, для чого створив партію “Слуга народу”: інтрига розкрита

Лідер “95 кварталу”, відомий шоумен Володимир Зеленський повідомив, що зареєстрував у грудні 2017 року “Політичну партію “Слуга народу”, щоб випередити незнайомих для нього людей, які ще влітку 2017 року хотіли скористатися брендом “Кварталу” і зареєструвати таку політичну силу.

Про це Володимир Зеленський розповів в інтерв’ю “КП в Україні”, пише 24канал

На початку грудня 2017 року в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб на сайті Міністерства юстиції України з’явилася юридична особа “Політична партія” Слуга народу”. Керівником утворення є Іван Баканов – керівник ТОВ “Квартал 95”.

Так, відомий шоумен зізнався, що партія справді існує, проте він не робив ніякої офіційної заяви, тому що це суто юридичне питання.

За словами лідера “95 Кварталу”, він вирішив підстрахуватися і щоб його ідею не вкрали, зареєстрував політичну партію “Слуга народу”.




“Влітку якісь пройдисвіти вирішили зареєструвати партію під назвою “Слуга народу”. Я цих людей не знаю, тому відкрито говорю – “пройдисвіти”. Виявляється, придумати і зареєструвати бренд – цього недостатньо, його можуть використовувати інші. Тому ми і розпочали цю історію з реєстрацією партії. Довго робили, з питаннями, проблемами, але зробили”
, – заявив артист.

Він наголосив, що “Слуга народу” – це не політичний проект, а юридичний нюанс.

“Мені не подобається, що хтось хотів скористатися нашим ім’ям. Для багатьох людей “Слуга народу” асоціюється саме з “Кварталом”, вони підуть і проголосують.

Це відповідальність. І почасти вона лежить і на наших плечах. Тому потрібно було реєструвати партію. ​​а яка доля буде у цій партії – подивимося. Поки це не політичний проект, а швидше за юридичний нюанс”,– підсумував Зеленський.

Читайте також:  Крики мaтeрi чули всі – син кандидата у мери від “Слуги народу” влетів у хлопчика (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.