facebook

ЖАХ! Поет-росіянин: “Я раджу українцям відкрити в Москві другий фронт і підривати все…”

Текст “останнього слова” російського публіциста, в’язня сумління (можливо особистого ворога Путлера – ред.) Бориса Стомахина, сказаного ним 20 квітня 2015 на засіданні московського окружного військового “суду” на процесі у третій справі, в якому він звинувачувався в “публічному виправданні тероризму



” (наводиться за розшифровкою аудіозапису):

“… До того терміну 6,5 який у мене вже є за вироком Бутирського суду. Тобто, в сумі це виходить десять років, для тих, хто не зовсім ще зрозумів: це десять років. Це чисто сталінський термін. Від брежнєвських стандартів шостого року, коли у мене був перший вирок, ми прийшли до сталінського стандарту: це десять років за слова. Я абсолютно не здивуюся, що можуть дати і більше.

Дивлячись на те, що творить Росія в Україні ось уже рік, на ту мерзенну обурливу агресію, яка там відбувається, я раджу і українцям теж відкрити в Москві другий фронт і підривати не тільки вокзали, тролейбуси, але і все, що вони вважатимуть за потрібне, до тих пір, поки Путін не прибере свої війська зі Східної України і не поверне Крим.

Ну і закінчити я хотів би кількома рядками, які вже тут бурмотів прокурор на першому засіданні, але не всі чули. Це ті самі кілька віршованих рядків, через які мій червоний блокнот був визнаний речовим доказом у справі – більше там нічого не знайшли. Це кілька віршованих рядків, які написані по гарячих слідах цієї центральної події, що обговорювалася. Вони написані 1 січня 2014, і називаються «Новорічне-2014»:

На этот раз взорвали Волгоград,
А не Москву. Ну что ж, и там – за дело!
И я в душе, конечно, очень рад,
Что это даже Путина задело

Читайте також:  На війні зaгuнyв боєць з Прикарпаття – Ілля Карп’юк

И он сказал об этом в Новый год.
Пускай взрывают чаще и сильнее!
А этот коронованный урод
Пусть сдохнет как Саддам – с петлей на шее!

Джерело – http://patriofil.ru/publ/docs/21422-not_last_last_word.html

Шукайте деталі в групі Facebook