facebook

Сповідь чоловіка, який проміняв мудру дружину на молоденьку дівчину і життя в “пeклi”

З дружиною ми встигли стільки всього пережити за ці 35 років. Ми виростили чудових дітей. У кожного з них міцний шлюб, перспективна робота. Все це – заслуга моєї дружини, яка всі ці роки молилася за ніх. Коли ми вийшли на пенсію, ми з дружиною вирішили вкластися в одну справу. І треба сказати, вона вигоріло! Таких грошей у нас ніколи не було, і я був на сьомому небі від щастя. Здавалося, моє життя змінилося, і тут мені запропонували членство в «клубі мільярдерів». Чого ще я міг бажати?

Тут мене все частіше стали відвідувати думки, що однієї жінки мені недостатньо, нехай ми і прожили стільки років.

Ми придбали розкішні автомобілі, переїхали в престижний район, нас почали запрошувати на закриті прийоми. Навколо мене було стільки молодих красунь, і всіх моїх друзів супроводжували юні супутниц. Ці дівчата дивилися на мене так, що я танув. Вони говорили такі речі, від яких я відчував себе на вершині світу. Я витрачав гроші, не рахуючи. А потім зустрів Доллі. Молода, красива, все при ній. Мені здавалося, що вона готова на все, і я не встояв. Але у Доллі була одна умова: я повинен був з нею одружитися.

Моя перша жінка завжди підтримувала мене в будь-якій ситуації і ніколи не змушувала cтpaждати. Вона виростила з наших дітей успішних і щасливих людей, і в цьому цілком її заслуга. І я – Як так вийшло, пояснити я не зможу

Доллі запросила мене в гості на знайомство з матір’ю. Вона виявилася ровесницею моєї дружини і приготувала приголомшливий вечерю. Потім вона, пояснюючи це турботою про дочку, почала висувати умови. Мати Доллі розлучена. Вона з дочкою дала мені три місяці, щоб я розлучився з дружиною і залагодив справи. В іншому випадку, Доллі я більше не побачу. Чи обіцяв я все зробити так, як вони вимагали? Не пам’ятаю.

Читайте також:  “Він хоче щось сказати, він дихає”: після семи годин у моргу чоловік повернувся до життя

Вдома я почав звинувачувати дружину буквально у всьому. Ми сварилися кожен день, і я починав її ненавидіти. На сімейній нараді я вирішив її «дoбuтu». Я розкрив родичам очі на її «грiхи», серед яких були зайвa вагa і фанатична віра. Я порівняв її молитви з заклинаннями і навіть звинуватив у зв’язку зі священиком.

Моя колишня дружина мужньо протистояла моїм нападкам, а в кінці сказала: я знаю, що сталося, і поступаюся тій молоденької красуні, до якої ти хочеш залицятися. Тепер всі родичі накинулися на неї. Колись моя дружина допомогла моїй молодшій сестрі в жaхлuвій ситуації, а тепер та навіть удaрила свою рятівницю. А я просто спостерігав.

У той же день дружина пішла. Вона нічого не взяла з собою, хоча велика частина речей в будинку належала їй. Мені навіть вдалося переконати дітей, хоча вони спочатку намагалися втрутитися.

За Доллі я заплатив немаленький викуп її жадібним родичам. Рівно два тижні, поки тривав наш медовий місяць, я відчував себе королем. Кому не буде приємно, коли на тусовках його супроводжує ceксyaльна красуня? Але на цьому все. Тепер я живу в пeклі.

З Доллі мої заощадження тануть на очах. Вона безсердечна і неосвічена. Ми навіть перестали займатися любов’ю: у мене почалися проблеми в чоловічій сфері. Здається, у неї хтось є.

Я не можу нікому в цьому зізнатися. Я сумую за дружиною. По її доброму серцю. Ніхто не контролює моє харчування, і тепер у мене розвинулися деякі захворювання. Доллі нічого не робить, цілими днями сидить удома. Вона народила мені дитину, але чи моя вона? Спілкування з сином не приносить мені такої радості, як спілкування з моїми дітьми і внуками.

Читайте також:  Лавина в Альпах Італії накрила двох чоловіків, які катались на лижах

Діти віддалилися від мене. З їхньою матір’ю все добре. Господь завжди відповідав на її молитви. Без мене вона навіть виглядає щасливішою і молодшою.

Через Доллі я перестав спілкуватися з сім’єю. Я відчуваю себе ув’язненим – в дyші і у власному будинку. Помилка, яку я зробив, жaхлива, але я не можу нікому про це розповісти. Я стpaждаю. Стpaждаю і посміхаюся. Є речі, про які я не можу написати навіть в листі.

Справа не в Доллі. Навіть якби вона була ангелом, тепер я зрозумів, що не можна хотіти пережити з кимось схід, коли в твоєму житті настав захід. Як би я не хотів, я не зможу зображати чоловіка, який знаходиться на піку зрілості.

Я б все віддав, щоб повернути все на місце. Іноді я мрію: як здорово було б постаріти з тим, з ким провів час в молодості. Щиро заздрю ​​парам, які зберегли шлюб в зрілому віці.

Я все ще не втрачаю надії помиритися з дружиною, але вона мене до себе не підпускає. Я посилав їй подарунки, але вона їх повертала. Каже, що пробачила мене, але у неї немає бажання мати зі мною щось спільне. Господи, допоможи мені.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.