facebook

“Картки іванофранківця” отримають 62 тисячі мешканців міста – їх розноситимуть поштарі і комунальники

Мешканці обласного центру отримають 62 тисячі “карток іванофранківця”. Їх планують розповсюдити протягом місяця.

Про це заявив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків в ефірі ТРК “Вежа”, пише КУРС.

 “Це рішення ще не ухвалене, але ми будемо роздавати через пенсійний фонд, через поштарок і через наші центри надання адміністративних послуг”, – розповів Марцінків.


“Картки іванофранківця” отримають пільговики і пенсіонери, які проживають в обласному центрі.

“Ці карточки ми роздамо дуже швидко. Кому розносять пенсію поштарки – розповсюдимо через поштарок. Кому не розносять, ми знайдемо доступний спосіб і доставимо через наших соціальних працівників і працівників комунальних підприємств, а також управителів будинків, – уточнив міський голова. – Тобто ми залучимо людей, які зможуть це роздати безболісно протягом місяця”.

Нагадаємо, “картки франківців” почали роздавати у квітні минулого року пенсіонерам міста. Мерія анонсувала розповсюдження карток і серед інших пільгових категорій. Власники карток мають знижки в аптеках, в кінотеатрі “Люм’єр”, на ритуальні послуги і на продукти в деяких соціальних магазинах.

Вони також можуть безкоштовно ходити на ігри футбольного клубу Прикарпаття”.

Як писав КУРС, у липні минулого року Руслан Марцінків доручив до 1 вересня розробити на виконком проект рішення, за яким пенсіонери будуть їздити у маршрутках за карткою іванофранківця”. Втім, це рішення досі не прийняте.

Читайте також:  Вночі у Франківську з пошти викрали понад мільйон гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.