facebook

У поліції розповіли подробиці затримання зловмисників, які викрали з автомобіля в Коломиї майже 100 тисяч гривень. ВІДЕО

З автомобіля тернополянина невідомі викрали майже 100 тисяч гривень. Сталося це на парковці автозаправної станції у Коломиї. Згодом зловмисників поліція затримала. Тепер підозрюваних перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

24 січня о 18:30 у Коломиї, поблизу одного із супермаркетів, невідома група осіб обікрала автомобіль “Мерседес Спринтер”, яким кермував 34-річний мешканець Тернопільщини. Чоловік працює торговим агентом, інформує НТК.

Правоохоронці з’ясували, що ця група зловмисників якраз спеціалізується на крадіжках з автомобілів, які розвозять товар у магазини. Поки торгові агенти перебувають у приміщенні – злодії роблять свою справу. У машину потрапляють двома шляхами: за допомогою відмички або ж, як у цьому випадку, – скануванням сигналізації центрального замка за допомогою спеціального приладу.

Поцупивши з машини майже 100 тисяч гривень, зловмисники “Опелем” на іноземних номерах поїхали в напрямку Івано-Франківська. І на одній із вулиць обласного центру їх зупинили та затримали. В машині були викрадені гроші та інші речові докази.

Поліцейські встановили, що зловмисники – це 28- і 37-річні жителі обласного центру та 31-річний мешканець Крихівців. Один чоловік – раніше судимий. Усі підозрювані мають матеріально забезпечені сім’ї.

Наразі зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі підозрюваних перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Загалом за минулий рік у Коломиї сталося близько 20 злочинів, де потерпілі – торгові агенти, в середньому злодії викрадали від 30 до 60 тисяч гривень, тільки 30 відсотків злочинів правоохоронцям вдалося розкрити.

До речі, під час розслідування поліцейським неабияк допомагають камери відеоспостереження. Наразі у Коломиї їх є 46.

Читайте також:  Дівчина, поранена на гей-параді в Єрусалимі, померла



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.