facebook

Ексклюзив: військовий медик стане заступником начальника патрульної поліції Івано-Франківської області

Прикарпатського учасника Революції Гідності та антитерористичної операції Андрія Тірона призначать на посаду заступника начальника Патрульної поліції Івано-Франківської області.

За інформацією, Андрія Тірона відряджають заступником начальника для формування дорожної поліції та спецпідрозділу ТОР, що займатиметься складними викликами, на яких звичайні наряди патрульної можуть не справитись.

Для цього оголосять додатковий набір.

Як вже писали



, крісло керівника патрульних Івано-Франківщини займе Олег Костенко, який до цього очолював відповідну структуру в Хмельницькій області.

 

Офіційне представлення Олега Костенка і Андрія Тірона відбудеться вже у вівторок, 30 січня.

Довідка:

Андрій Тірон народився і виріс в Івано-Франківську, закінчив школу №23, випускник Коледжу фізкультури, за плечима строкова служба у ВДВ, служба в Іраці 2005 р. (в складі ЗСУ), закінчив з червоним дипломом Медичний Університет, грав в регбі за івано-франківський «Роланд».

Потім поступив в Українску військово-медичну Академію. Після випуску направлений хірургом у Львівський військовий госпіталь, під час проходження курсів в Києві, будучи діючим офіцером ЗСУ, приймав активну участь в Революції гідності і став Сотником Самооборони майдану та організовував першу в Україні «тактичну медицину».

Після Революції гідності став одним з перших командирів добровольчих батальйонів в Україні, командиром добровольчого батальйону НГУ, який згодом, одним із перших, увійшов у Слов’янськ.

За активну участь в революції гідності нагороджений іменною особистою позолоченою зброєю “За оборону Слов’янська” та отримав нагородний наручний годинник від голови ВРУ та орденом Богдана Хмельницького.

Читайте також:  “500 гривень за людське життя”: Новина про Олену Зайцеву приголомшила українців. Цинізм і шок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.