facebook

Як воно, переночувати взимку на засніженій вершині Говерли? Франківчани спробували

Всі люди різні. Одні шукають постійних пригод, екстриму і адреналіну. Інші ж надають перевагу розміреному, спокійному життю. Одні готові пожити чи заночувати в будь-яких умовах, в наметах і спальних мішках, заради нових емоцій, а інші ніколи не обміняють, ні на що тепле зручне ліжко.

От і двоє франківчан обрали досить незвичне і небезпечне місце для ночівлі. Чоловіки заночували на засніженій вершині Говерли. Відео з свого світанку, туристи закинули в Фейсбук, де на них одразу ж посипалися питання, чи не було їм страшно, чи не боялися бути засипані снігом, до того ж зараз дуже холодно.

Та чоловіки ствердно відповідають, що жодного страху не було. У них були лопати, а отже снігові завали їх не лякали, повідомляє Франик.

На відео і справді чудовий пейзаж, прокинутися над хмарами і з краєвидом на гірські вершини, це прекрасно. Але та кількість снігу, серед якої поставлений намет і шалений холод, все ж таки напевно відштовхне більшість людей повторити таку ночівлю. Та й правильно, адже до такого походу скоріш за все потрібно мати добру фізичну підготовку і бути готовим до різноманітних несподіванок.

Коли одних не лякає холод, інші, як можуть шукають теплу ночівлю. Курйозний випадок стався вночі у Івано-Франківську, по вулиці Галицькій. Там безпритульний в пошуках тепла забрів у підвальне приміщення і застряг між трубами теплотраси. Сам чоловік вибратися не зміг, тому довелося викликати рятувальників. Ті благополучно дістали безхатька і з невеликими опіками ноги, доправили до найближчого медичного пункту.

Читайте також:  "Всім вклоняємось до землі": батьки зниклого на Говерлі 6-річного хлопчика подякували за порятунок сина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.