facebook

З’ясувалося, що у США народився гібрид людини і шимпанзе, якого шоковані вчені вбили

Вчений стверджує, що майже 100 років тому в американській лабораторії народилося «гуманзе», після чого його вбили доктора, які запанікували влансним результатом досліду.

Відомий еволюційний психолог Гордон Геллап заявив виданню The Sun, що гібрид людини і шимпанзе з’явився на світ в лабораторії в Оріндж-парку, штат Флорида, США. 


Геллап, який створив знаменитий дзеркальний тест, який довів, що примати можуть розпізнавати своє власне відображення, придумав термін «гуманзе», який відноситься до гібриду людини і шимпанзе. За словами дослідника, йому про це розповів його колишній університетський професор, який стверджував, що новонароджений гуманзе народився в дослідній установі, де він тоді працював.

Геллап сказав:

 «Одним з найбільш цікавих випадків була спроба, зроблена ще в 1920-х роках в тому, що було першим дослідним центром приматів, створеним в США в Оріндж-парку, штат Флорида. Вони запліднювали самку шимпанзе чоловічою спермою від неназваного донора і стверджували не тільки те, що сталася вагітність, але і те, що вона була доношеною і результатом її було народження живої істоти.

Але протягом кількох днів або кількох тижнів вони почали розглядати моральні і етичні міркування, після чого новонародженого приспали».

Відзначимо, що приблизно в той же час, в 1920-х роках, російський біолог Ілля Іванов намагався і не зміг створити радянського «супер-солдата» з використанням людської сперми і самок шимпанзе.

Ще один подібний зареєстрований випадок стався в Китаї в 1967 році, коли самка примата завагітніла людським гібридом, але померла після того, як вчені лабораторії були змушені відмовитися від проекту.

При цьому Геллап стверджує, що людей можна схрещувати і з іншими мавпами, а не тільки з шимпанзе:

 «Всі наявні дані скам’янілостей, палеонтологічні та біохімічні, включаючи ДНК, говорять про те, що люди можуть також мати потомство з горилами та орангутанами».

А ви вірите в можливість схрещування людини з мавпою?

Читайте також:  Кадиров і Тіматі відмовилися від iPhone на користь вітчизняного виробника

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.