facebook

Український військовий збожеволів і зарубав рідню: фото

Родичку він вдарив один раз обухом сокири, а ось тітку ударив кілька разів по голові.

31 січня, в селі Потуторів Тернопільської області поліція виявила два скривавлених тіла двох жінок. Про це передає сайт міста Тернопіль.

Відзначається, що місцевий житель помітив у будинку сусідів кров і тіло мертвої жінки 1930 р. народження. Чоловік відразу зателефонував на лінію “102”, оскільки на тілі загиблої були сліди насильницької смерті. Більш того, родич повідомив про зникнення своєї матері, яка жила разом з бабусею і доглядала за нею.

На місце вбивства по тривозі одразу виїхала слідчо-оперативна група ГУНП Тернопільської області та Шумського відділення поліції. Оглянувши місце події, криміналіст підтвердив насильницьку смерть пенсіонерки.

Як повідомляється, загибла протягом трьох років не ставала з ліжка через травму ноги. Попередня версія смерті – удар тупим предметом.

Оперативники почали оглядати будинок і територію, і в підсобному приміщенні знайшли ще одне тіло жінки, 1955 року народження, з відкритою черепно-мозковою травмою. Це була матір заявника.

За словами сина загиблої, він щодня розмовляв з мамою і бабусею. Однак останню добу з родичами зв’язку не було, і тому він вирішив перевірити чи все в порядку.



Чоловік підозрює в скоєнні подвійного вбивства свого родича, який останнім часом вів себе дивно. На його пошуки були задіяні працівники Шумського, Кременецького та Лановецького відділень поліції.

Так, оперативники затримали підозрюваного у занедбаному сільському будинку. При попередньому огляді на його одязі криміналісти виявили сліди крові. За однією з версій, родичку він вдарив один раз обухом сокири, а ось тітку ударив кілька разів по голові, а після того, як вона перестала подавати ознак життя, заніс тіло в сарай, взяв продукти харчування і пішов до сусідів випивати.

Читайте також:  На Рівненщині 17-річний хлопець сокирою вбив жінку заради грошей

Причина вбивства поки не відома. Однак, чоловік зловживав спиртними напоями, а також проходить службу за контрактом у ЗСУ в сусідній області. В село приїхав у відпустку.

Зараз чоловіка звинувачують за статтею 115 частина 2 КК – умисне вбивство двох чи більше осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.