facebook

Зірковий прикарпатець шукає акторів для своєї комедії “Скажене весілля” (відео)

Зірковий прикарпатець Юрій Горбунов розпочинає роботу над повнометражною семійною комедією “Скажене весілля”.

Компанія “Прототип продакшн” та Державне агентство України з питань кіно підписали договір про надання державної підтримки на виробництво комедійного повнометражного фільму “Скажене весілля” режисера Дмитра Малкова і продюсера Юрія Горбунова. Загальний бюджет стрічки складає 10 млн 800 тисяч гривень, з них 3 мільйони 240 тисяч гривень — підтримка ДержКіно. Зйомки картини розпочнуться влітку 2018 року.

Наразі Горбунов запустив відео блог про роботу над комедією “Скажене весілля” під назвою “Будні скаженого продюсера”.

«Я поки не знаю, з чим мені доведеться зіткнутися в процесі створення кіно, розумію тільки, що нудно не буде. Обіцяю, мій скажений блог буде чесним, правдивим і дуже пізнавальним. Запрошую вас у подорож до захоплюючого світу кіно, впевнений, на нас з вами чекає маса відкриттів по дорозі до бокс-офісів та світової слави й визнання. А найактивніших та найуважніших глядачів чекають подарунки та сюрпризи», – зазначає продюсер фільму Юрій Горбунов.

Про що кіно: Василь Середюк — консервативний голова районного клубу культури. Його найбільша гордість — старша донька Катруся, студентка Сорбонни, повідомляє, що виходить заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Для Василя це не тільки євроінтеграція, але й козир у вічній ворожнечі з сусідом Тарасом на тему, хто з них більший патріот. Але замість зятя Катруся підкладає татові свиню… Тобто афрофранцуза. Тепер Середюку не дає спокою споконвічне українське питання «Що скажуть люди?». І він вирішує зробити все, щоб визволити доньку з «чорного полону».

Читайте також:  Під час всеукраїнського моніторингу солодковершкового масла у Калуші виявили найбільше фальсифікату

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.