facebook

«Кидає в пасажирів петардами і постійно матюкається!», – такі масові скарги надходять на одного з водіїв міжміського маршруту

Які тільки скарги не надходили на водіїв і міського громадського транспорту і міжміських перевезень. Але в цьому випадку, пасажири вже починають хвилюватися за власне здоров’я і сумніватися щодо психічного здоров’я одного з водіїв.



Мова йде про водія міжміського маршруту «Надвірна – Івано-Франківськ», так званого А. Дерещука. На цього водія почали масово скаржитися пасажири, котрим «пощасливилося» часто їздити даним автобусом. Люди запевняють, що водій поводиться зовсім не адекватно, а деякі його дії і зовсім суперечать здоровому глузду, повідомляє Франик.

Мовляв були випадки, що водій кидав під ноги людям на автостанції, петарди. А що якби влучив комусь в голову, чи ненароком втрапив в пробігаючу мимо дитину? Також, дехто стверджує, що водій має в наявності газовий балончик і не соромиться ним погрожувати, чи навіть пробує використовувати.

Люди неодноразово сварилися з водієм, але взамін чують лише грубу лайку і жодного покращення ситуації.

Народ дивує те, що водій залишається не покараним, на скарги людей ніхто не реагує, або ж вважають, що пасажири придумують ці історії, чи просто закривають на все очі через нестачу водіїв.

Громадяни неодноразово зверталися з заявами до Надвірнянської районної державної адміністрації, проте втратили віру, що там можна чогось добитися. Тепер ідентичне зверненя подали вже у Івано-Франківську ОДА, маючи надію, що тут швидше розглянуть дану ситацію і приймуть хоч якісь міри.

Тут обіцяли розглянути це питання на найближій оперативній нараді і спільно з Надвірнянською РДА знайти вирішення проблеми.

Читайте також:  Для боротьби з російською агресією потрібно піднімати весь український народ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.