facebook

Марцінків заявив, що сучасний “Палац спорту” в Івано-Франківську збудують позаду “Руху”

Івано-Франківські міська та обласна ради дійшли згоди щодо місця для будівництва сучасного спорткомплексу в Івано-Франківську.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків в ефірі ТРК “Вежа” повідомив, що є домовленість з обласною радою будувати сучасний “Палац спорту” позаду стадіону “Рух” на ділянці площею 2 гектари.




“Ми з обласною радою дивилися місце і визначилися, що пріоритетним буде місце позаду стадіону “Рух”. Є робочий варіант, і ми хочемо замовити проект будівництва сучасного спорткомплексу “Палацу спорту” саме там”
, – сказав Марцінків.

Нагадаємо, депутати Івано-Франківської обласної ради планували погодити проект рішення про будівництво великого спорткомплексу на території Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи на стадіоні “Юність” по вулиці Шухевичів. Площа ділянки – 2 гектари.

Голова облради Олександр Сич зазначав, що загальний кошторис на зведення об’єкта з сучасних металевих конструкцій становитиме близько 100 млн гривень. Проте значна частина спортивної спільноти міста на чолі з відомим спортсменом і депутатом міськради Віталієм Меріновим виступила проти забудови діючого стадіону. 8 грудня два десятки франківських спортсменів заблокували трибуну обласної ради, коли сесія відмовилася зняти з порядку денного питання про будівництво великого спорткомплексу на місці стадіону спортшколи в Івано-Франківську. Під тиском пікетувальників конфліктне питання будівництва спорткомплексу перенесли на 22 грудня – на друге пленарне засідання облради.

Вже на другому засіданні сесії Олександр Сич заявив, що будівництво великого манежу на стадіоні спортшколи в Івано-Франківську поки неможливе через захоплення частин ділянки спортшколи приватними особами. Крім того, міськради Коломиї та Івано-Франківська запропонували інші ділянки для будівництва великого манежу, і пропозиції потребують вивчення.

Читайте також:  У Франківську водій таксі побив пасажирів та викинув їх з автомобіля (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.