facebook

Сірий кардинал 1+1: Стало відомо, ким є насправді чоловік Алли Мазур. В Мережі з’явились перші фото

Найвідоміша українська телеведуча вже 10 років виховує свою дитину, але ось його батька Алла Мазур розповідати не любить.

Редакція Корупція.Стар розібралася, хто ж міг виявитися батьком дитини сина Алли Мазур.

Зірка телеефірів «1 + 1» народилася в Хмельницькій області і вже зі школи пробувала себе в журналістиці. Місцева районна газета із задоволенням публікувала невеликі соціальні матеріали дівчинки.

Здобувши початкову освіту Алла, як і планувала, вступила на факультет журналістики Київського державного університету ім. Шевченка.

Популярність дівчині принесли «Плюси», на яких Алла стала ведучою програми новин «ТСН». Саме її глядачі могли побачити в легендарному першому випуску ще в 1999 році.



За її чудову роботу, здатність швидко реагувати в непередбачених ситуаціях дівчина отримала 6 нагород Телетріумфу. Журнал Фокус навіть назвав її однією з найуспішніших жінок України.

Але журналістка і сама виявилася в центрі уваги преси після своєї вагітності. Адже Мазур тримала своє особисте життя в таємниці і всім шанувальникам не терпілося дізнатися, хто став батьком дитини. Але Алла не змінила своїм принципам і навіть після народження дитини зберігала мовчання. Єдине, вона поспішила заспокоїти телеглядачів тим, що її шлюб ніяк не вплине на кар’єру.

«Наш тато не політик, і не олігарх і побоюватися впливу на мою професійну діяльність не варто»

Артем, саме так звуть сина ведучої, народився в 2008 році. Зараз хлопчику вже 9. Він розвивається не по роках, і часто з’являється разом з мамою на телебаченні.

Наша редакція відзначила, що Мазур дуже часто з’являється на світських заходах з одним і тим же чоловіком — її колегою Робертом Опалеником.

Він — найуспішніший закарпатський журналіст, з 2009 року став головним редактором випуску новин на телеканалі «1 + 1». Судячи з того, як пара обіймається на фотографіях, між ними дійсно далеко не дружні стосунки.

Читайте також:  П'яний чоловік побив військову у її день народження. ФОТО

Другим фактом того, що чоловік може виявитись батьком є те, що Артем дуже схожий на Роберта.

Але про те, чи живе пара разом невідомо досі. Всі сімейні фотографії Мазур викладає тільки з сином або своїми домашніми вихованцями.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.