facebook

Франківців кличуть на презентацію книги Ольги Деркачової «Дім Терези»

Книгарня «Є» та видавництво Discursus запрошують на презентацію роману Ольги Деркачової «Дім Терези», яка відбудеться 7 лютого за участі автора.

Початок – о 18.30.




“Коли нестерпний біль від смерті коханого врешті відступає, Тереза вирішує розпрощатися з минулим назавжди. Але тоді ж отримує несподіваний подарунок звідти — ключі від дому з яблуневим садом. Тереза наповнює той дім людьми, такими ж загубленими, як і вона сама. Тут кожен має право на мовчання й час, який зцілює.

День за днем новий дім змінює життя Терези. Незнайомці стають вірними друзями. Потреба допомагати іншим перетворюється на роботу. А за дверима дому її вже чекає нове кохання. Треба тільки відпустити привидів минулого й змогти пробачити собі”, написали організатори у Фейсбуці.

Ольга Деркачова – письменниця, доктор філологічних наук, професор. Живе в Івано- Франківську. Лауреатка конкурсу «Коронація слова» за найкращий твір про кохання.Зі своїми студентами бігає квести рідним містом, збирає книги для тих, кому вони необхідні та організовує літературні бранчі. Проводить творчописи для дітей та читає оповідання безхатькам.

Герої її романів та оповідань боряться з байдужістю і внутрішньою порожнечею, шукаючи розуміння та душевного тепла. А коли знаходять близьку людину, то не бояться по-справжньому любити.

У видавництві Discursus вийшли романи Ольги Деркачової «Коли прокинешся» та «Крамниця щастя». Нова книжка «Дім Терези» – це емоційний роман на межі жанрів жіночої та психологічної прози, де читач не лише впізнає себе-теперішнього, а й зможе повірити у себе-майбутнього.

Адреса Книгарні «Є»:
м. Івано-Франківськ
вул. Незалежності, 31,
3-й поверх.
Тел.: (094) 928-31-41.
Вхід вільний.

Читайте також:  7 ознак, що сім’ї скоро кінець, які вперто не хоче помічати дружина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.