facebook

Справжні жертви: в Росії розповіли про тяжку долю путінських дочок

Життя сім’ї будь-якого правителя країни дуже важке – як і для дітей, дружин або чоловіків, так і для батьків.

У дочок президента Росії Володимира Путін дуже незавидна доля. Це заявив російський письменник Володимир Войнович в інтерв’ю програмі “Гордон”.


Він не раз заявляв, що йому шкода дітей глави РФ.

Письменник додав, що життя сім’ї будь-якого правителя країни дуже важке – як і для дітей, дружин або чоловіків, так і для батьків. Войнович вважає, що живуть вони неприродно.

“Мені шкода взагалі дочок і синів усіх диктаторів, про яких я щось знаю. Я знаю, якою жалюгідною була доля Василя Сталіна, Світлани Сталіної, і як люди потім перейменовуються. Взагалі важко бути сином чи дочкою такого правителя. Наприклад, Галина Брежнєва. Вони живуть неприродним життям. Здається, що їм все можна, а насправді їм нічого не можна, тому що вони повинні ходити з охороною, вони повинні ховатися від когось, вони повинні приховувати, хто вони є. Це життя, по-моєму, дуже важке”, – сказав письменник.



Войнович додав, що діти президентів – справжні жертви і заручники ситуації.

“Я б теж не позаздрив. А їх дітям ще гірше, тому що коли тато йде від влади ставлення до них різко змінюється. І вони стають жертвами, може бути, не якихось покарань, але відбирання у них якихось привілеїв, презирливого ставлення до них багатьох людей. Тому мені їх шкода”, — заявив письменник.

Читайте також:  В Італії помер ярий прихильник Путіна: що про нього відомо

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.