facebook

“Затягнула дочку у ванну і там втопила”: Моторошна історія жінки, яка стала жертвою найбільшої секти України

Три роки пані Ольга провела у найбільшій секті України – у Церкві Відродження Володимира Мунтяна. Вона була не простою прихожанкою, а так званим касиром. І була свідком усього, що відбувається за лаштунками церкви.



Одна з історій звідти вже третій рік не дає жінці спокійно заснути.

Аби нарешті заспокоїтись вона розповіла страшну історію журналістам програми “Гроші”.

2014 рік Ольга Артемонова працює у так званому партнерському відділі Духовного центру Відродження, її місія – сидіти на телефоні й збирати пожертви.

Одного разу до Ольги завітала жінка, котра керує партнерським відділом. Каже, там зайшли пожертви 52 тисячі гривень, двома платежами 26 тисяч і 26 тисяч гривень. Я б хотіла, що б ти знайшла цю людину, можливо вона бізнесмен і підпиши її на віп-партнерство (Це коли людина платить Мунтяну, що найменше 500 доларів на місяць).

Ольга передзвонила бажаному партнеру, виявилось жінка зовсім не бізнесмен. На тій стороні незнайомий жіночий голос розповів, що ці гроші вона зібрала протягом усього свого життя. Каже, я ще продам свиню і я вам знову пожертвую, всі до копійки гроші відправлю. Ольга поцікавилася, а за що молитися, на що незнайомка відповіла, що у неї важко хвора дочка.

“Вона інвалід у неї ДЦП, я дуже люблю свою дівчинку і вірю що ви мені допоможете. У мене це остання надія, я хочу щоб вона одужала.”

Жінка розповіла, що цілодобово дивилася канал Відродження і добре запам’ятала слова Володимира Мунтяна:

“Якщо ти хочеш побачити диво ти повинен принести мені такі жертви у яких ти поставиш все своє життя”. Благодійниця перерахувала у Відродження все, що у неї було.

Читайте також:  Деградація Чорноморського флоту Російської Федерації - ЗМІ

Коли Ольга з цікавості передзвонила жінці ще раз, трубку підняла рідна сестра. Жінка розповіла, що її сестру заарештували.

На жаль, дива на яке так сподівалася мати хворої дівчинки так і не сталося. Натомість відбулося дещо жахливе, у що відразу так і не повіриш. Пройшов деякий час, а дівчинка так і не одужала. Жінка зрозуміла, що її розвели на гроші. І для того, щоб дівчинка не мучилась мати затягнула її у ванну і там втопила. Після вбивства рідної дитини жінку замучила совість і вона пішла і здалась поліції.

На той час ці гроші, за які Мунтян повинен був сотворити диво, вже давно розчинилися у касі духовного центру Відродження.

Після цього Ольга почала задумуватися на, що йдуть всі ці гроші. Вона розкриває таємну бухгалтерію найбільшої секти України. “54 тисячі доларів платили за оренду телеканалу, плюс ще до того і реклама на радіо. Це все ціна за місяць.” На додачу до цього найдорожчі нічні клуби, п’ятизіркові готелі та елітні автівки.

Журналісти програми “Гроші” дізналися як склалася доля жінки котра втопила власну дочку. Родичі розповіли, що переглядаючи канал жінка впадала в транс. За кілька місяців зомбування, жінка заплатила за зцілення дочки. Вона дуже любила свою дочку! Так стверджують рідні. Зараз жінка у психлікарні на околиці Києва, де примусово проходить лікування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.