facebook

Молодика, який вчинив смертельну ДТП на Прикарпатті, взяли під варту

В Івано-Франківській області взято під варту молодика, який вчинив смертельну ДТП.

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомив виконувач обов’язків начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик



, 4 лютого 20-ти річний водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки «ВАЗ» у місті Рогатин, Івано-Франківської області, не врахував дорожню обстановку, виїхав за межі дороги та допустив наїзд на електроопору.

У результаті порушення молодиком Правил дорожнього руху України сталася дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої від отриманих тілесних ушкоджень помер один із пасажирів автомобіля.

На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху») Кримінального кодексу України. За клопотанням прокуратури винуватця смертельної ДТП взято під варту.

 

Довідково:

Санкція ч. 2 ст. 286 КК України передбачає покарання від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Читайте також:  На Прикарпатті зіткнулися два Volkswagen. Є загиблі (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.