facebook

На Прикарпатті від безвідповідальних батьків трьох дітей забрали у лікарню. ФОТО

У Богородчанському районі жінку, яка ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків, притягнули до адміністративної відповідальності.


Сьогодні працівники ювенальної превенції Богородчанського відділу поліції спільно з представниками служби у справах дітей райдержадміністрації та районного центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді виявили сім’ю, у якій батьки не виконують обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей, йдеться на сторінці Ювенальної превенції Прикарпаття у Фейсбуці.

У селі Горохолина правоохоронці та представники соціальних служб вилучили з сім’ї та доправили до лікарні трьох дітей віком 2, 3 та 14 років, а їх 37-річну матір, яка ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП.

Нагадаємо, нещодавно працівники ювенальної превенції Прикарпаття застали у квартирі, яку винаймала 20-річна жінка в Івано-Франківську, двох дітей брудними й голодними і доправили їх до лікарні.

Читайте також:  Троє дітей потрапили до реанімації після укусів змій на Прикарпатті: науковці пояснили нашестя

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.