facebook

В ефірі шоу “Говорить Україна” показали вчительку-тирана з Конотопа

Вчора о 19:45 на телеканалі “Україна” вийшов ефір ток-шоу “Говорить Україна” під назвою “Вчителька-тиран”. Мова йшла про суперечливі методи вихованння конотопської вчительки молодших класів Наталії Анкілової.


До студії приїхали батьки 3-класників, які заявили, що їхні діти бояться вчительки і потерпають від її мстивого характеру. За їхніми словами, вони вже більше року безрезультатно намагаються захистити своїх дітей від тиранії педагога. Зокрема йшлося про фізично виснажливі та принизливі покарання для учнів.

Цікаво, що сама Наталія Миколаївна на ефірі не з’явилися, а коли їй зателефонували зі студії, вона хоча й взяла слухавку, проте не промовила жодного слова.

Розмова у ток-шоу була зосереджена навколо використання так званого “Методу 250” та його варіацій. Що про освітянські реалії у конотопській школі розповіли батьки учнів, випускники, мер і представники місцевого відділу освіти, які висновки зробила психолог програми та, як ситуацію прокоментувала сама опальна вчителька, а також результати журналістського експерименту – дивіться у повній версії ефіру.

Читайте також:  Передмістя Івано-Франківська огорнув сильний смог (фоторепортаж)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.