facebook

На Прикарпатті дівчина-практикантка викрала гроші з магазину

У Надвірній у вчиненні крадіжки грошей із магазину підозрюють практикантку.
До Надвірнянського відділу поліції звернулася 65-річна місцева мешканка. Жінка повідомила про те, що з магазину, де вона працює продавцем невідома особа вчинила крадіжку грошових коштів в сумі близько 5 000 гривень. Заявниця також розповіла про те, що у вчиненні даного злочину підозрює дівчину, яка проходить в них практику.



В ході проведення першочергових заходів, а також завдяки перегляду камер відеоспостереження підозри потерпілої підтвердилися. Зловмисницею виявилась 20-річна практикантка, про це повідомили у прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.

Як виявилося, дівчина скористалася тим, що продавчиня відволіклася на покупців і непомітно із каси поцупила грошові кошти та спокійно пішла.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно санкції статті такий злочин карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте також:  У Надвірній триває ХХІІ Міжнародний гуцульський фестиваль

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.