facebook

Невідомі в балаклавах кинули горючу шашку під “Urban Space” та намагалися зірвати дискусію “Футбол для всіх”

Під час дискусії у рамках компанії “Футбол проти гомофобії”, яка проходила у громадському ресторані “Urban Space 100”, невідомі кинули під заклад димову шашку. Також до закладу зайшли кілька молодиків у балаклавах, які лаялися на організаторів дискусії.

Відео інциденту опублікував працівник Муніципальної варти- Andrzej Kijowski в оперативному чаті AutoLife IF у Телеграмі.




«Невідомі кинули горючу шашку в знак протесту проти акції “Футбол проти гомофобії”. Першим прибув, погасив підручними засобами»
, – написав вартовий.

Відомо, що сьогодні в громадському ресторані Urban Space 100 о 14.00 благодійна фундація «Ліга Толерантності» організувала панельну дискусію на тему «Футбол для всіх».

«Соціальний вплив футболу можна використовувати як для залучення до здорового спосібу життя, так і для вирішення гострих соціальних проблем, таких як гендерна нерівність, расизм, булінг, віддаленність інфраструктури, мова ворожнечі, насильницька радикалізація. Панельна дискусія сприятиме поширенню сталих практих позитивних змін та забезпеченню безпеки людського різноманіття», – анонсували захід організатори.

Захід проходив за підтримки ФАРЄ у рамках Місяця Дії кампанії “Футбол проти гомофобії”.

У прес-службі патрульно поліції КУРСу повідомили, що отримали виклик про димову шашку, яку невідомі кинули поблизу громадського ресторану. Також відомо, що у закладі було кілька молодих людей у масках, які конфліктували з оранізаторами. Наразі в ресторані все спокійно. На місце викликано слідчо-оперативну.

Читайте також:  На місці загибелі Кузьми Скрябіна встановили пам'ятник

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.