facebook

Оце талант! Дівчина з найбільшими грудьми в Україні стала учасницею «Ліги сміху»

28-річна Надія Щербань поповнила акторський склад команди «Вінницькі».

Вже скоро стартує четвертий сезон гумористичного проекту «Ліга сміху». Які команди пройдуть в сезон, стане відомо завдяки гала-концерту, зйомки якого проходили тиждень тому в Одесі.

Але вже зрозуміло, що в складі деяких команд відбулися зміни.

Так, у команді «Вінницькі» відбулося поповнення акторського складу. Новою учасницею стала прекрасна дівчина, володарка пишного бюста в нашій країні. Новоспечену учасницю шоу звуть Надія Щербань, їй 28 років, і вона теж з Вінниці. Її рекорд – 11-й розмір грудей – зафіксовано в Книзі рекордів України.

«Мій об’єм грудей – 121 сантиметр, і в 2015 році я отримала титул володарки найбільшого бюста України»,




– каже Надія.

За її словами, з командою «Вінницькі» вона знайома вже кілька років, але увійти в акторський склад їй запропонували недавно. Мабуть, після вдалого досвіду в попередньому сезоні, коли Надю запросили взяти участь в одній мініатюрі. Номер з її участю під назвою «Очі дівочі» на офіційній Youtube-каналі «Ліги сміху» подивилося більше 1,5 мільйонів користувачів. Навіть ведучий «Ліги сміху» Володимир Зеленський тоді сам не втримався і припав до пишних достоїнств Наді прямо на сцені.

«Після того ефіру з Володимиром Зеленським ми не спілкувалися. Я взагалі ніколи не думала, що буду стояти з цією людиною разом на одній сцені. Звичайно, це приємний і незабутній досвід. А взагалі я спокійно ставлюся до того, що жартують про мої груди»,– говорить Щербань.

Читайте також:  Чому саме в Отинії хлопчина обмальовує ями посеред дороги? (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.