facebook

“Це доля і ми разом”: Винник показав фото з “найкрасивішою жінкою України”

Олег Винник, названий найкрасивішим чоловіком України за версією премії “Viva!”, опублікував спільне фото з Олею Поляковою, яка була удостоєна аналогічної нагороди і стала в 2018 році найкрасивішою жінкою України.

Відповідне фото з’явилося на сторінці артиста в Instagram.

“Оля Полякова неодноразово зізнавалася, що небайдужа до мене. Мабуть, так мало статися, і ми тепер разом, на обкладинці VIVA!” – прокоментував свій знімок виконавець.

Пост Винника припав до душі його шанувальникам, які не тільки розхвалили зовнішність зірок, але і нагадали, що чекають на дует артиста з Олею Поляковою.

“Круті!”, “Ми хочемо дует”, – стали писати в коментарях.

Нагадаємо, в п’ятницю, 2 лютого, в Києві відбулася церемонія вручення премії “Viva! Найкрасивіші-2018”. Червоною доріжкою заходу пройшлися більше 120 зірок, серед яких – популярні артисти, співаки, телеведучі, публічні особи і, звичайно ж, номінанти премії.

Переможцями премії “Viva! Найкрасивіші-2018” стали співаки Ольга Полякова та Олег Винник. “Мамою року” стала ведуча “Світського життя” на “1+1” Катерина Осадча, а спеціальні премії “Вибір Viva!” отримали музикант Сергій Бабкін та солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна.

Читайте також:  Ігор Кондратюк жорстко "розніс" Зеленського: він непорозуміння

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.