facebook

Вихованці франківської школи східного танцю здобули призові місця у конкурсі в Будапешті

11 лютого, у Будапешті пройшов дванадцятий щорічний конкурс зі східного танцю серед груп Daughters of the Moonlight, в якому вперше взяли участь вихованці школи східного танцю «Ефа» з м. Івано-Франківська. Нашу команду представляли дитяча та доросла групи, які були визнані найкращими у своїх програмах і здобули перші місця! Дівчата виконали свої танці у стилях: класика, шоу та єгипетський фольклор (шаабі).



Учасниками фестивалю також були гурти зі Словаччини, Чехії, України, Угорщини, Єгипту, Боснії та Герцеговини. Конкурс оцінювали 20 міжнародних професійних суддів з європейських країн.

“Участь у такому конкурсі дає можливість обмінятися досвідом з колегами, танцювальними колективами інших країн, побачити рівень підготовки учасників. Нам хотілося познайомитися з танцювальною культурою східного танцю в Угорщині і, зокрема, представити нашу школу. Такі поїздки, окрім того, потрібні для формування команди, вони згуртовують, здружують колектив, – ділиться враженнями керівник і тренер клубу Руслана Загайкевич. – Тішимося, що ми змогли гідно представити нашу школу й вибороти призові місця».

Читайте також:  На територію окупованого Донбасу "заходить" банк з РФ: що відомо

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.