facebook

«Церемонія пройшла без лишніх очей»: А ви бачили нового чоловіка франківчанки Ірми Вітовської? А він виявляється…

У 2016 році, ЗМІ вибухнули новиною, Ірма Вітовська вийшла заміж, передає Корупція.Стар

Її обранцем став Віталій Ванца – відомий український бізнесмен. На церемонії закохані були в однакових футболках, а саме дійство не було розкішним і гучним, як у більшості зіркових випадків. Було лишень декілька друзів. А фотографії з церемонії показав один із запрошених.

Хто ж вона? Мільйони глядачів впізнають її завдяки телепроекту “Леся + Рома”, який транслювали по телебаченню десять років тому. Зараз Ірма — заслужена артистка України, закінчувала державний музичний інститут, за напрямком «Актриса драматичного театру», тому і не дивно, що артистка більше часу приділяє саме театру, а не кіно, хоча моментами з’являється у різноманітних фільмах або серіалах, в другорядних ролях

Один із найвідоміших проектів “Маленькі гіганти”, окрім того ще це був благодійний проект, артистка тісно співпрацювала з Океаном Ельзи, який подарував її власні пісні для вистави.



Артистка неодноразово зізнавалась, що живе театральним життям, постійно проїздом, не виспана і моментами зла і голодна. Окрім того, сама артистка займається волонтерською та благодійною діяльністю, з останнього відомо, що Вітовська робила з малечею обереги для бійців АТО.

Проте всюди не можна встигати. Не так давно, Ірма зробила заяву, в якій сказала, що її син перестав її впізнавати, назвавши її бабусею Таня. Це підштовхнуло артистку до певних висновків та роздумів. В першу чергу більше часу приділяти близьким. Адже робота не вовк, в ліс не втече.

Тому і не дивно, що все частіше з’являються фото з відпочинку з чоловіком і маленьким сином. Відомо, що Віталій Ванца, бізнесмен і викроїти час, йому також вдається моментами важко.

Читайте також:  Катя Осадачая офіційно вийшла заміж за Юрія Горбунова

Очевидним залишається тільки одне Ірма, надзвичайно талановита людина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.