facebook

У страшній аварії на Львівщині загинула жінка з Франківська (ФОТО)

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи встановлено, що 13 лютого близько 07.45 год. на ділянці автодороги Н-09 сполученням “Мукачево-Львів”, що між с. Фрага Рогатинського району та с. Новострілища, Жидачівського району, Львівської області (на території Рогатинського району), відбулось ДТП.



Автомобіль “FIAT DOBLO” під керуванням жителя Коломийського району, в складних погодних умовах не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем “DAEWOO LANOS”, яким керував 50-річний мешканець м. Івано-Франківська.

У результаті аварії пасажир автомобіля “DAEWOO LANOS “, 68-річна жителька Івано-Франківська від отриманих трав померла на місці події. Водій “DAEWOO LANOS” отримав ЗЧМТ, струс головного мозку, гематоми лобної ділянки, забій грудної клітки, після надання медичної допомоги у Рогатинській ЦРЛ від госпіталізації відмовився.

Пасажир автомобіля “FIAT DOBLO” 14-річна мешканка Коломийського району, учениця 8-го класу, із тілесними ушкодженнями у вигляді струсу головного мозку, забоями м’яких тканин, саднами обличчя та саднами голови госпіталізована у Львівську міську дитячу лікарню.

За результатами проведеного медосвідчення водії – тверезі. За цим фактом розпочато досудове розслідування (ст.286 ч.2 ККУ).

Читайте також:  Сексуальність за знаком Зодіаку: дізнайся, яка ти в ліжку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.