facebook

Аварія через недбалість мостобудівельників

Добряче повозитися з ходовою частиною свого «залізного коня», та поміняти зо два колеса, вочевидь доведеться власнику іномарки «Фольксваген В6», який вчора ввечері не зміг здолати міст через річку Бистриця Солотвинська, що з’єднує мікрорайон «Пасічна» з середмістям вздовж вулиці Галицької в Івано-Франківську.

Свідком трапунку став користувач соцмережі «Фейсбук» Igor Voyanskiy, який описав побачене у спільноті Комуналка ІФ у вказаній соцмережі.




«Що скажете? Щойно на мості. Номери в людини не місцеві. Ходова і два колеса. Могло бути значно гірше. Будемо чекати відповіді Шуневича?»
, – зазначив користувач, доповнивши коментар фотографіями, на яких видно, як «невдаха»-іномарка сумно стоїть собі біля узбіччя моста з відкритим багажником, а біля неї лежать два колеса.

Користувачів соцмереж обурила вказана подія. Адже усім відомо, що нещодавно дорожнє покриття вказаного вище моста зазнало капітального ремонту. Звідки ж вибоїни та напливи на нещодавно поремонтованому мості?

Тут же нагодився і коментар пана Андрія Шуневича – директора Товариства з обмеженою відповідальністю «Івано-Франківськавтодор». З його слів, у всьому винна недбалість мостобудівельників. «Там по тому краю під асфальтом розлито гідравлічне масло мостобудівельниками під час ремонту швів, – зазначив він у коментарі у соцмережі, – Масло розжижає бітум, тому там і вилазять напливи. Ближнім часом все буде виправлено».

Читайте також:  Громадянина Італії, який перевищив термін перебування в Україні - депортували, а дружину - оштрафували

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.