facebook

Фреймут публічно принизила Винника

Відома українська журналістка розповіла про молодого виконавця, який переміг у музичному шоу.

У своєму мікроблозі ведуча і директриса Школи панянок у телешоу “Від пацанки до панянки” Ольга Фреймут часто дає корисні поради, пише списки своїх рекомендацій в різних областях, піднімає і обговорює серйозні, актуальні теми.

Не винятком для журналістки стало й українська творчість, а саме музика.

Так, на своїй офіційній Instagram-сторінці Ольга написала пост про переможця вокального шоу “Голос країни 4” Ігоря Грохоцком. А також виклала відеокліп музиканта на його пісню “Будь зі мною” і закликала своїх фанатів обов’язково його подивитися.

“На Прорізній у Києві випадково зустріла Ігоря Грохоцького, переможця “Голосу”. Всі навколо – з турботами, клунками, парасолями. Падав дощ. Я спитала, як справи? Він відповів лаконічно. Бо зустріч спонтанна – лічені секунди. Але я побачила за спиною гітару. І все побачила. Такий вираз обличчя мають люди, у яких є все, але нема з ким поділитися. Поки у нас вклоняються Олегу Віннику, Ігорю блукати самотою…”, – заявила телеведуча.

Фанати Фреймут повністю підтримали журналістку в її словах, а також оцінили пісню талановитого виконавця. “Ось-ось, у нас країна женеться лише за шоу! А до талантів нікому немає ніякого діла!”, “Проникливо та душевно.Однозначно талант!”, “А про Винника ви праві! Зробили ідола… Нічого особливого, а гонорару, хоч відбавляй”, – прокоментували фолловери Ольги.

Читайте також:  Хто такий насправді Майкл Щур? Вся правда про “торонтівського” журналіста

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.