facebook

Кохання до смерті: у сусідній області чоловік облив співмешканку окропом. ФОТО

16 лютого до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 49-річної мешканки села Вари Берегівського району.

Про це повідомляє ГУ НП в Закарпатській області, інформує WestNews. Слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції на місці події встановили, що на тілі потерпілої присутні ушкодження, схожі на термічні опіки. Для розслідування справи, крім кращих спеціалістів Берегівського відділу поліції, залучили і відділ з розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи СУ ГУНП.

Жінка проживала із 50-річним чоловіком, який переконував правоохоронців, що виявив потерпілу в сусідній кімнаті на ліжку без ознак життя.



В ході досудового розслідування працівники поліції встановили, що чоловік вночі перебував в стані алкогольного сп’яніння, він облив співмешканку окропом. Це в подальшому призвело до смерті потерпілої.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або спричинило смерть потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Сьогодні вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:  На Закарпатті в річці знайшли тіло школяра

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.