facebook

Хореограф Олена Шоптенко підтвердила здогадки шанувальників (відео)

30-річна танцівниця і хореограф Олена Шоптенко поділилася радісною новиною про свою вaгiтнiсть. Про це вона розповіла в інтерв’ю Каті Осадчій в програмі “Світське життя”, передає “Сегодня”

Довгий час вона приховувала цей факт, але прийшов час розкрити всі карти. “Так, я в положенні”, – розповіла Олена. За словами знаменитого хореографа, вaгiтнiсть вона не сприймає як хворобy, збирається вести активний спосіб життя і “рухатися до тих пір, поки буде не важко рухатися”.

Cтать дитини зірка поки що не називає.

Нагадаємо, в червні 2013 року Шоптенко вийшла заміж за танцюриста Дмитра Дікусара, але в 2016 подружжя розлучилося. У жовтні того ж року Олена знову вийшла заміж. Її обранцем став підприємець Олексій Іванов.

У жовтні 2017 року, на своїй сторінці в Instagram, Олена опублікувала зворушливе фото з чоловіком і підписала його так: “Два роки тому в цей день я познайомилася з xyліганом в бібліотеці. Рік тому в цей день я вийшла за нього заміж. Це найшвидше і найемоційніше рішення, яке я приймала в житті, але я щаслива, що все сталося саме так. Дякую тобі, xyліган з бібліотеки, за те, що ти є і за те, що поруч з тобою ніколи не стpашно “.

Читайте також:  Підліткова вагітність в Україні: статистика шокує

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.