facebook

Львів’янка придбала упаковку заморожених овочів з головою миші всередині. ФОТО/ВІДЕО

Мешканка Львова виявила голову миші серед стручків купленої квасолі після того, як встигла двічі поїсти бобів із цього пакета.

Львів’янка розповіла, що до недавнього часу квасоля була однією з улюблених страв, тому вона придбала дешевий товар власної торгової марки супермаркету, оскільки інших варіантів на той момент просто не було, інформує WestNews з посиланням на ТСН.

«Цей сюрприз я знайшла в упаковці замороженої квасолі. Я не буду їсти її тепер до кінця життя», – переконана Олександра.


Олександра два рази поїла квасолю з упаковки, а коли зібралася пригоститися втретє – висипала все, що залишилося в пакеті і жахнулася.

«Я спочатку сподівалася, що це шматочок рибки, а потім я зрозуміла, що це – гризун. Це голова мишки, щурика, я не знаю. Мені було бридко, я бігала по квартирі і не знала куди себе подіти», – зізнається Олександра.

Жінка звернулася на гарячу лінію супермаркету, де її запросили під’їхати знову в магазин. Адміністрація вину визнала, відшкодувала гроші за упаковку квасолі і спробувала залагодити провину перед клієнткою за допомогою пляшки шампанського і торта.

«Це кошмар! Миша потрапила на етапі нарізки. Це просто нонсенс. Ми говоримо про нано-технології і бачимо голову миші в квасолі», – коментує появу гризуна в пачці заморожених овочів харчовий технолог Олена Сидоренко.

Причиною цього вона вважає недбале виробництво. Як відомо, гризуни переносять такі інфекції, як холера, чума і лептоспіроз. І сильна заморозка не може повністю знищити таку хворобу. А вечеря з таким «інгредієнтом» може стати останньою для людини.

Представники супермаркету кажуть, що від цього постачальника завжди отримували якісний товар, але після цього випадку, всі його товари зняті з реалізації в усіх магазинах мережі. Ведеться розслідування.

Читайте також:  В які супермаркети Польщі найвигідніше їхати на закупи

Юристи стверджують, що крім повернення грошей за придбаний товар, у продавця можна вимагати і відшкодування лікування, якщо продукт пошкодив здоров’ю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.