facebook

“Він же ненормальний”: відому ведучу нового каналу побили на весіллі харківського чиновника (відео)

За словами телеведучої, чоловік “вів себе, як бидло” На весіллі голови Холодногірського району Харкова Максима Мусєєва і телеведучої Єви Субботіної була побита ведуча “Нового каналу” Олена Філонова. Інцидент стався 18 лютого. Як пише NewsRoom Kharkiv, у прямому ефірі на своїй сторінці в Instagram Філонова розповіла, що до неї підійшов чоловік і заявив, що вона штовхнула його супутницю.




“Я звернулася до дівчини і запитала, чи це правда. Вона сказала, що все гаразд і її ніхто не штовхав. Але чоловік почав поводитися неадекватно, нападати на мене і ображати”
, – поділилася телеведуча. Через кілька секунд у кадрі з’явився той самий молодий чоловік. Філонова обізвала чоловіка “ганд*ном”.

Після цих слів кривдник підійшов до дівчини і застосував силу. “Він же ненормальний!” – кричала дівчина в той час, як свідки події намагалися її заспокоїти.

Після інциденту співачка зняла відео з відділення поліції, де повідомила, що написала на кривдника заяву. Як пише видання, агресор з відео дуже схожий на лінійного продюсера телеканалу MusicBox UA Дениса Коновалова.

Читайте також:  Побоїще в лікарні: батьки і загалом «ще з десяток людей» побили медиків після загибелі дворічної дитини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.