facebook

На місці падіння МН-17 знайшли нові уламки та людські останки

Міжнародні експерти знайшли нові останки, особисті речі та уламки літака “Боїнг” МН-17 на місці катастрофи у Донецькій області



im578x383-01

Про це повідомив глава пошукової місії Пітер-Яп Алберсберг у середу, інформує прес-служба голландського уряду.

“Під час пошуків були знайдені останки, особисті речі та уламки літака”, – сказав глава місії.

Алберсберг відзначив, що пошуки на місці малого згарища, що з’явились в результаті катастрофи, наразі завершено. Водночас, експерти ще мають провести додаткові пошуки на місці великого згарища.

“Через дощі експерти не могли заглибитися у цю територію, але це буде зроблено щойно дозволять умови”, – заявив він.

За словами глави місії, усі знайдені у попередні дні останки вже відправлені у Харків. Там буде проведений попередній аналіз, а наприкінці місії їх буде доправлено у Нідерланди з відповідною церемонією. Знайдені на місці катастрофи уламки також будуть доставлені у Харків. Звідти їх відправлять у Нідерланди, щоб передати Раді з питань безпеки, яка займається встановленням обставин катастрофи.

Нагадаємо, міжнародні експерти, серед яких спеціалісти з Нідерландів, Австралії та Малайзії, поновили пошукову місію на місці катастрофи Боїнга МН-17. Очікується, що місія триватиме кілька тижнів. Експерти зосередяться на пошуку останків та особистих речей загиблих.

На сьогодні судово-медичні експерти у нідерландському місті Хільверсум ідентифікували тіла 296 жертв катастрофи. Дві жертви (обоє – громадяни Нідерландів) залишаються неідентифікованими.

джерело http://www.ukrinform.ua/ukr/news/na_mistsi_katastrofi_boiinga_znayshli_novi_ostanki_ta_ulamki_litaka_2046003

Читайте також:  Кремль анонсував візит Путіна на Донбас

Шукайте деталі в групі Facebook