facebook

Франківський підприємець вклав 500 тисяч гривень у криптовалюту і втратив половину інвестицій

Підприємець з Івано-Франківська Микола Гавриляк вклав 500 тисяч гривень у криптовалюти – близько 18 тисяч доларів. Зайшов у цей ринок у період корекції курсів і втратив близько половини інвестицій.




“У період максимальної корекції мій баланс спустився до позначки 250 тисяч гривень. Грубо кажучи, придбані мною монети просіли у вартості на половину, – розповів інвестор виданню The Village. – Про що я подумав у період максимального падіння курсу? Особливого хвилювання не було, була самоіронія. Подумав про те, що за гроші, які я втратив, можна було купити ще одну квартиру в Івано-Франківську або машину можна було взяти. Але машину я все одно планую придбати цього року”.

Своїм у сфері криптовалюти Гавриляк ділиться у власному телеграм-каналі.

Він стверджує, що момент падіння курсу пішов йому на користь, цей період присвятив самоосвіті й переконався, що за блокчейном і криптовалютами майбутнє. Зараз його монети зросли у ціні до 350 тисяч гривень.

“Якщо рахувати суто математично, то цілком реально, що до кінця року курс біткоіна становитиме 50 тисяч доларів. Це абсолютно адекватна нижня межа. Яка буде верхня межа – не відомо. Адже це досить обмежений актив: усього може бути не більше як 21 мільйон біткоінів. Попит на обмежені активи потенційно завжди має зростати. Відповідно, повинна зростати й ціна.

Зараз максимально сприятливий час для інвестицій. Я вже акумулював певну суму і вивчаю нові монети та команди людей, які за ними стоять. Щойно бачитиму хороший момент і цікаву монету – збільшуватиму суму своїх інвестицій у цей ринок”, – вважає Гавриляк.

Читайте також:  Скандального начальника служби містобудівного кадастру Івано-Франківської ОДА звільнили з посади

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.