facebook

3 речі, які безповоротно руйнують кохання

Міцні і гармонійні стосунки здатні зробити кожну людину по-справжньому щасливою. Однак існує безліч факторів, через які навіть найяскравіші і сильні почуття можуть згаснути. Знаючи про них, ви зможете уникнути розлучення і зберегти кохання на довгі роки.

Кохання – це прекрасний стимул до розвитку і самовдосконалення. Людина, яка щаслива в особистому житті, легко досягає успіху і в інших сферах. І навпаки, проблеми в коханні здатні надовго позбавити нас життєвих сил. Саме тому розлад у стосунках переживається найважче.

На думку екстрасенса Мерилін Керро, енергія кохання є творчою і сильною, але разом з тим – самою крихкою, і порушити її може безліч чинників. Часом навіть люди, які прожили пліч-о-пліч кілька років, замислюються про розлучення, не зумівши знайти інший вихід з проблем.

Однак є й такі пари, які зуміли подолати всі перешкоди і зберегти почуття на довгі роки, а значить, кохання на все життя – не міф, а реальність, яка доступна кожному. Щоб ваші стосунки були по-справжньому міцними і гармонійними, а почуття ставали сильнішими з кожним днем, уникайте 3 факторів, які здатні зруйнувати кохання.

1. Енергетична несумісність. Всім відома приказка «протилежності притягуються». Однак так відбувається лише в тому випадку, якщо люди гармонійно доповнюють один одного: один сильний в тому, в чому інший слабкий, і навпаки. Якщо ж у двох людей зовсім немає точок дотику, можуть з’явитися серйозні проблеми: в такому разі навіть сильні почуття не стануть гарантією щасливих і міцних стосунків, а створити сім’ю буде проблематично. У таких союзах найчастіше відбуваються безпричинні конфлікти, які рано чи пізно призводять до розлучення.

Проте, з цим можна боротися: парі необхідно налаштуватися на одну енергетичну хвилю, постаратися налагодити взаєморозуміння, і тоді навіть при різниці ваших характерів ви зможете побудувати гармонійні стосунки.

Читайте також:  Гороскоп кохання на жовтень 2022 року

2. Одноманітність.



 Побут і щоденна рутина здатні охолодити найяскравіші почуття. Енергетика пари, як і будь-яка інша, вимагає підживлення: загальних вражень, нових емоцій, спільних переживань. Все це – паливо для кохання, за відсутності якого почуття починають слабшати і замінюються звичайною звичкою перебувати поруч один з одним. Саме тому тривала одноманітність здатне привести до розриву. Щоб цього не сталося і любов з кожним днем ставала міцнішою, необхідне енергетичне підживлення.

Мерилін Керро радить частіше вносити різноманітність в усталений побут і намагатися переживати якомога більше яскравих моментів разом з партнером. Звичайно, життя не складається з одних свят і яскравих вражень: згубна для кохання рутина все одно займає більшу частину нашого часу.

3. Звичка. Це нaйлютiший вopог кохання, що випливає з одноманітності, про яку було сказано вище. Дуже часто в довгих стосунках почуття замінюються звичкою, і люди залишаються разом просто за інерцією. Мерилін Керро говорить про те, що, довгий час спостерігаючи за партнером в одних і тих же ситуаціях, ми стаємо здатність передбачити його вчинки, слова і навіть емоції. Через відсутність будь-якої новизни енергія кохання поступово згасає.

Саме тому необхідно навчитися відкривати в коханій людині щось нове, поглянути на неї свіжим поглядом. Те ж саме потрібно і з його боку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.