facebook

Травмований і загиблий: стали відомі подробиці двох ДТП на Прикарпатті. ФОТО

За минулу добу, 21 лютого, на Прикарпатті трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди з травматичним і летальним наслідками.

Так, вчора, 21 лютого,  близько 18 год. 50 хв.,  між с. Старі Кривотули Тисменицького району та смт. Отинія Коломийського району,  32-річний мешканець одного із сіл району,  керуючи автомобілем марки «Опель Аскона», рухаючись у напрямку м. Чернівці, вчинив наїзд на  76-річного пішохода, який   переходив проїжджу частину дороги. Внаслідок ДПТ пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

Ще одне ДТП за участю пішохода трапилося вчора, близько 14 год., в м. Калуші на проспекті Лесі Українки. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 31-річний  мешканець м. Івано-Франківськ, керуючи автомобілем марки «Форд Фокус»,  не впорався із керуванням автомобіля,   внаслідок чого вчинив наїзд на 16-річного пішохода, який в той час переходив дорогу на пішохідному переході.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, забійної рани коліна, струс головного мозку та був доставлений до ОДКЛ.

Водії, учасники вказаних ДТП, за результатами  проведеного медичного освідчення  керували автотранспортом у тверезому стані.

Працівники поліції за кожним з випадків розпочали кримінальні провадження.



Читайте також:  Через ДТП на Галицькій утворився корок (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.