facebook

«Не пишна, а розкiшна»: Переможниця «Модель XL» франківчанка Марія Павлюк знялася у відвертій фотосесії для колекції Андре Тана

21-річна дівчина представила нову колекцію одягу відомого українського дизайнера Андре Тана, передає Корупція.Стар

Модельєр розповідав, що вже давно планував зробити лінійку одягу для дівчат з розміром “plus size”, але не бачив відповідну модель для реклами свого бренду. Саме українське шоу “Модель XL” змогло втілити його мрії в життя. Обличчям колекції стала переможниця проекту Марія Павлюк. Вона знялася у відвертій фотосесії з афроамериканцями для реклами нового одягу.

Сам дизайнер назвав свою колекцію a.Tan plus для пишних дівчат: “Приходь і Вибери свою сукню. Якщо ти не в a.Tan plus, ти не Пишна та розкiшна!!!”


Багато дівчат відзначили, що дуже довго чекали таку колекцію, і навіть попросили Андре зробити ще одну, але для вагітних.

“Розумник, хоч хтось у нас в країні подбає про пампушок з формами)”, “Андре, візьміть на замітку – вагітні жінки теж хочуть носити красиві плаття) можливо, ви створите ще й таку колекцію😉”

https://www.instagram.com/p/BfjIFiZl7Tg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi_control

Читайте також:  “Чимось схожа на Віру, але набагато гірша”: Скандальна світлина Меладзе з коханкою вразила шанувальників – ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.