facebook

Двох одразу точно не хочеться, – Настя Каменських зробила несподівану заяву щодо материнства

Українська співачка, дизайнер та телеведуча Настя Каменських заявила, що готова стати мамою.

Про це повідомляє ТСН.

Як відомо, Настя Каменських працювала ведучою на шоу “Розсміши коміка. Діти”. Саме там зірка мала змогу більше поспілкуватись з дітьми, зазначивши, що з ними значно легше, ніж з дорослими. За її словами, малята додають їй енергії, радості та щастя.




“У перервах діти чекають на фотографію, дивляться своїми оченятами, обнімають, смикають за волосся – і мені це все дуже приємно. Може, я вже в тому віці, коли дуже треба дітей і хочеться, тому я так до цього всього ставлюсь”,
– розповіла Настя Каменських.

Співачка додала, що вже абсолютно готова до материнства, бо на дітей у свої 30 років вже дивиться не як подруга, а як мама.

Двох одразу точно не хочеться. У мене є друзі та знайомі матері, які одразу двох народили, і це дуже важко. Особливо для матері-артистки буде важко. Я завжди мріяла мати більше однієї дитини, бо я одна в родині, і завжди дуже від цього страждаю. Мені не вистачає братика чи сестрички,
– поділилась Настя Каменських.

Водночас співачка є хрещеною мамою для 4 дітей, яким намагається приділяти багато уваги. Тому практику спілкування з дітьми, та й їх виховання Настя Каменських вже отримала.

Читайте також:  Тіна Кароль без бюстгальтера блиснула розкішними грудьми (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.