facebook

В Івано-Франківському коледжі фізичного виховання відкрили пам’ятний знак загиблим у АТО бійцям (фото,відео)

22 лютого у Івано-Франківському коледжі фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України відбулося урочисте відкриття пам’ятного знака «Небесній сотні» та на честь загиблих у зоні антитерористичної операції випускників навчального закладу: міліціонера батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Івано-Франківськ» Дмитра Пацино, міліціонера взводу спеціальної роти міліції Петра Остап’юка, військовослужбовців Миколи Самака, Володимира Суслика, Андрія Бистрова.



Вшанувати загиблих правоохоронців прийшли заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Ігор Бабюк, професор Прикарпатського університету Іван Монолатій, рідні та друзі, бойові побратими, студенти та викладачі коледжу.

Ігор Бабюк подякував батькам за виховання синів – справжніх патріотів, вірних Присязі правоохоронця «служити та захищати». Вони своїм життям, сповненим мужності та самовідданості є прикладом для наслідування. Він сказав, що й нинішнє, і наступні покоління працівників прикарпатської поліції завжди пам’ятатимуть героїчний вчинок своїх колег, які ціною власного життя заплатили за нашу державність.

Директор коледжу Любомир Пасічняк, який виступив з ініціативою встановлення пам’ятної дошки колишнім студентам коледжу, відзначив, що вшанування пам’яті загиблих – це обов’язок живих. Він подякував матерям за виховання синів, які стали взірцем відданості рідній Україні.

Рідні та товариші поділися спогадами про загиблих, їхню відважність та стійкість бойового духу, подякували усім за вшанування їх пам’яті. Настоятель місцевого храму о. Ігор Тузик відслужив поминальну панахиду за загиблими та провів обряд освячення пам’ятної стіни.

Читайте також:  Чи загрожує Івано-Франківську нова інквізиція?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.