facebook

«Друг, чоловік і коханець»: Вся правда про строгу 64-ох річну Тетяну Терсенову-Заводовську

Власниця модельного агентства «Ювента», світська леді Тетяна Герасимівна стала популярною в Україні завдяки шоу «Від пацанки до панянки». Ким насправді є жінка поза камерами, розбиралася редакція Корупція.Стар.

Тетяна народилася в 1953 році в Івано-Франківську. Батько грек до моменту народження дівчинки вже облаштувався в Україні і займав почесну посаду начальника обласної ради винахідників-раціоналістів. Строгість і педантичність майбутня директриса почерпнула у нього.

“Тато любив повторюваті: “Дітей треба любити мізкамі. Де дітей люблять серцем, там їх убівають”. З нами Ніколи не сюсюкали. Не казали, про те, що люблять. Для дітей було правило — слово “хочу” не вживати”

Але на захоплення дівчини вплинула мати, яка була модельєром-конструктором. Саме вона з 6 років допомогла дівчині стати моделлю, і Тетяна брала участь в дефіле в відомих салонах моди. Але, в той час ця професія не вважалася почесною і дівчина паралельно закінчує медінститут і працює в Івано-Франківському тубдиспансері.

Тільки в 2001 році Тетяна змогла виконати свою заповітну мрію і відкрити модельну школу «Ювента». Зараз це агентство, яке працює на світовому ринку і співпрацює з такими компаніями як Trump Model Management Дональда Трампа, Women і Cosmopolitan.

У 2016 році жінку запросили в якості директора школи в популярне телешоу «Від пацанки до панянки». Український телеглядач запам’ятав Тетяну як дуже строгу, але при цьому справедливу і інтелектуальну ведучу. Учасниці з трепетом згадують про керівника, але розповідають, що тільки завдяки її зусиллям змогли побороти свої шкідливі звички і перетворитись на леді.



Особисте життя Тетяни почалася з короткого шлюбу і розлучення. Своє справжнє кохання жінка зустріла коли була лікарем, а хлопець був студентом медичного інституту. З тих пір вони ніколи не розлучаються. Пара в шлюбі вже 25 років.

Читайте також:  Іванофранківець заборгував 176 тисяч гривень аліментів

Ми прожили 25 років разом, душа в душу. Що тут ще говорити? Це моя половинка. Мій чоловік розумний, освічений, інтелектуал. Друг, чоловік і коханець. Все включено. Я не втручаюся в його бізнес, а тільки допомагаю, коли він радиться. І знаю, що дружина, яка підштовхує людину вперед, тягне його назад.

У шлюбі народився син Едуард, який вже встиг зробити Тетяну бабусею, подарувавши їй двох онучок.

Зараз жінка продовжує розвивати своє модельне агентство, паралельно займаючись малюванням.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.