facebook

У калуській райлікарні медпрацівник вигнав всіх хворих з коридору на сходову клітку

Про це повідомив у соцмережі калушанин Сергій Гумінілович. Чому хворим не місце на коридорах лікарні, медпрацівники пояснили карантином.

Сергій Гумінілович у соцмережі розповів про нинішню ситуацію у денному стаціонарі Калуської райлікарні на вулиці Каракая:




“З якогось дива керівництво лікарні цього ранку вирішило, що хворим не місце на коридорах лікарні. Біля дверей відділу поставили стіл і посадили за нього медпрацівника (за наші з вами податки), який виконує дуже важливу функцію — виганяє всіх хворих з коридору на сходову клітку та слідкує, чи всі купили бахіли у аптеці. Ще з бахілами можна погодитися — гігієна, але щодо гігієни я ще напишу.”

Чому хворим не місце на коридорах лікарні, медпрацівники пояснили карантином:

“А ось щодо виганяння всіх хворих з просторого коридору на тісну сходову клітку, це вже вершина маразму. Якщо мені потрібно отримати призначення у свого лікаря, я маю право зачекати пару хвилин під його кабінетом, тим більше що ніяких незручностей це нікому не створює. Навпаки, там спеціально великий хол для цього передбачено. Чи то може нові кращі світові практики по обслуговуванню хворих, я пропустив світові тенденції?

Почали казати що карантин, бо грип. Який грип у 15-ти градусні морози?  І де більше шансів набратися зарази, в просторому холі 30 кв.м чи коридорчику при сходовій клітці площею 8 кв м, де чекає з десяток хворих плюс черга в аптеку?”

Калушанин також повідомив, що опалення на денному стаціонарі відсутнє і хворі змушені вкриватися куртками:

“А тепер за гігієну, за яку так сильно переживають. Бахіли це добре. Але де плінтуси? Між плиткою на стіні та підлогою просто шов із звичайного розчину. Прибиральниця може якісно вимити такий шов шваброю від бруду? Де опалення на денному стаціонарі? Хворі під крапельницями вкриваються куртками щоб не замерзнути!

Подекуди видно тріщини в штукатурці на стінах. Більше 20 років не працює ліфт для важких хворих. В палатах стоять дерев’яні ліжка, в лікарні так можна? При мині під хворим таке ліжко розвалилося на частини через помилку при його збірці. Добре що відбулися переляком.
І це тільки на перший погляд, без детальної інспекції стану. То у нас немає чим зайнятися адміністрації лікарні, окрім наведення псевдо порядку?”

Читайте також:  Через негоду в Калуші затопило стадіон “Хімік”. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.