facebook

На Дністрі спіймали браконьєра, який ловив рибу сітками. ФОТО

Івано-франківський та тернопільский рибоохоронні патрулі провели спільний рейд на Дністрі. Аби браконьєри не уникнули відповідальності, обидві рейдові групи йшли кожна своїм берегом.



Франківські держрибінспектори побачили на Дністрі поблизу села Кутище Тлумацького району чоловіка на дерев’яному човні, який вибирав із сітки рибу. Побачивши патруль, браконьєр закинув сітку до човна та почав тікати до тернопільського берега в напрямку села Вістря. Проте там його вже чекали тернопільські рибоохоронці, інформує прес-служба Івано-Франківського рибоохоронного патруля

Браконьєром виявився мешканець села Вістря. Вилучення сітки, риби та човна здійснював Тернопільський рибоохоронний патруль. Тернополяни склали адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства) та подаватимуть матеріали до суду для притягнення браконьєра до відповідальності.

Вилучений улов (1 “червонокнижна” марена та 36 підустів). Сума збитків 1554 гривень, які браконьєр повинен буде відшкодувати. Також суд визначить розмір штрафу (від 340 грн до 680 грн), ймовірно, конфіскує і човна.

Читайте також:  Увага! Дністер у небезпеці!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.