facebook

У Франківську невідомі ввірвалися в заклади “Державна лотерея” і потрощили автомати

Час від часу з’являється інформація про різноманітні розбійні напади на той чи інший заклад. Ще давніше від нападів потерпала відома мережа аптек. Там періодично в одну із аптек кидали в вікно “коктейль Молотова”, тим самим наносивши значні матеріальні збитки власникам. Однією з версій, хто б міг це вчинити, вважали конкурентів по бізнесу. Потім невідомі підпалили двері франківського ресторану, в котрому якраз проходила певна акція, а в залі було присутньо безліч людей. Тут вже вважається, що інцидент стався через особисті мотиви. Палію начебто не подобалася тематика акції, що проходила в ресторані, повідомляє Франик.



І ось знову інформація про чергове хуліганство, яке в цьому випадку можна вважати справжнім злочинним вчинком.

Вчора, 28 лютого, о 06:00, двоє невідомих осіб в масках і балаклавах, вбігли у гральні заклади, що належать до мережі “Державна лотерея” і вчинили там справжній розгром. Трапилося це в закладах, що знаходяться на вулицях Лепкого і Чорновола.

В приміщенні в такий ранній час відвідувачів ще не було, та був деякий персонал. Нападники кинули в приміщення два проколоті газові балончики, а одним ще й бризнули в обличчя одній з працівниць закладу.

Потім почали масово трощити монітори гральних автоматів. Загалом було розбито 13 автоматів. Після того, як молодики зробили свою справу, обидвоє просто зникнули в невідомому напрямку.

На місце події одразу приїхали правоохоронці, котрі зафіксували все, що трапилося. Наразі злочинців шукають. Це буде досить складно, вважаючи, що ніхто не міг розгледіти їхні обличчя через щільні маски.

По цій справі відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Читайте також:  На Прикарпатті розшукують 15-річну дівчину (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.