facebook

Зайцевій і Дронову зачитали жахаючий обвинувальний акт

В акті у подробицях описані травми постраждалих та причини смерті жертв аварії.

У вівторок, 27 лютого, під час засідання Київського районного суду Харкова з розгляду кримінальної справи за обвинуваченням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної-пригоди в Харкові прокурор Ігор Омельченко зачитав обвинувальний акт із зазначенням причин смерті жертв автокатастрофи.

Про це передає Gazeta.ua.

Відзначається, що в обвинувальному акті в подробицях описані травми постраждалих та причини смерті жертв аварії.

Так, з’ясувалося, що причиною смерті трьох пішоходів – Ніни Кобисевої та Алли та Анастасії Сокіл став відрив від артерій серця. 27-річний Олександр Євтєєв загинув на місці від відкритої черепно-мозкової травми.

Також стало відомо, що Наталія Умаєва загинула від численних переломів, розриву внутрішніх органів і черепно-мозкової травми. Шостою жертвою аварії стала 24-річна Діана Берченко, яка через тиждень після аварії від отриманих травм померла у лікарні, не виходячи з коми.

Варто відзначити, що обвинувачена Олена Зайцева свою вину визнає повністю. Вона каже, що готова давати свідчення в суді. У той же час Геннадій Дронов заявляє, що йому не зрозумілі звинувачення і вимагає йому пояснити.

Таким чином, серед питань перераховані: швидкість автомобілів, маршрут їх пересування та інше. Свою провину Дронов не визнає. Також він не визнає цивільні позови. Проте давати показання в суді готовий.

Трагедія сталася 18 жовтня 2017 року в Харкові. Після зіткнення двох позашляховиків загинули 6 пішоходів, 5 осіб постраждали. При цьому копи затримали передбачувану винуватицю ДТП – 20-річну Олену Зайцеву (вона перебувала за кермом Lexus). Під час засідання з обрання запобіжного заходу Зайцевій сторона обвинувачення повідомила, що в сечі дівчини виявили опіати. На даний момент Зайцева перебуває в СІЗО.

Читайте також:  Смертельна ДТП в Одесі: двоє чоловіків загинули, врізавшись у стовп

Також є ще один фігурант справи – Дронов (водій Volkswagen). Так, Суд відмовився визнавати його потерпілою стороною. Зайцевій та Дронову загрожує від 5 до 10 років ув’язнення.

У зв’язку з тим, що відео-конференція з Автозаводського суду Кременчука на Полтавщині з однією з постраждалих в аварії Ганною Комар закінчилася, судове засідання тривати не може. Про це повідомив головуючий суддя Віктор Попрас.



Нагадаємо, що наступне засідання відбудеться 1 березня в 11:30.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.