facebook

“Смерть” в одному шматочку: знахідка у продуктах шокувала українців

Продавець уже зв’язався з постраждалою.

Жителька міста Вишгород, що на Київщині, придбала в магазині чорнослив. Однак, те, щ вона знайшла всередині смачних сухофруктів, геть відбило апетит. Кров, порізи, можливо інфекція – так могла б закінчитись трапеза, адже в одному з фруктів українка знайшла лезо.

Про це розповіла Аня Шевченко на сторінці “Вишгород” в соцмережі Facebook




“Купила вчора в Узбецькій лавці (збоку в “Біллі”) чорнослив, і в одній із слив виявила шматок леза. Слива чудом не була з’їдена, оскільки  випала окремо під час миття. Страшно уявити, що було б, якщо б хтось її з’їв”, – пише шокована жінка.

На фото автор посту показала, що вона побачила під час миття продукту.

“Незрозуміло: лезо в сливі випадково або спеціально акуратно було вставлене (прямокутний шматочок рівно вирізаний)? Кому і навіщо це потрібно? Страшно що-небудь вже купувати…P. S. Прошу не звинувачувати в антирекламі. Мені подобається ця лавка з першого дня існування, я майже через день там купую халву, цукерки, солодощі та сухофрукти. Все було завжди смачно і недорого. І ми дуже раділи, що, нарешті, таке у Вишгороді з’явилося. Своїм постом я не звинувачую продавців або ж лавку.

Я хочу:  1. Попередити людей, щоб були обережні. 2. Сказати продавцю, щоб звернув увагу на постачальників. Його мабуть підставляють. В крамницю піду завтра, тому що це сталося годину назад. Ще раз кажу – магазин мені дуже подобається і до сьогоднішнього дня всім знайомим розповідала про нього в хорошому руслі, щоб купували там продукцію”,– додала Анна.

Як стало зрозуміло з коментарів, продавець після розголошення в пресі вже зв’язався з жінкою.

 

Читайте також:  УПС! На Прикарпатті за 900 доларів зрубали головну ялинку Молдови: доки довезли – дерево облізло

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.