facebook

Посеред Франківська на дорогу “фонтаном б’є” кип’яток. ФОТО

До редакції “МІСТА” звернувся невдоволений мешканець обласного центру та розповів, що майже місяць на одній із вулиць Івано-Франківська з труби прямо на автодорогу тече гаряча вода.
Василь Дроняк працює на вулиці, де вже декілька тижнів поспіль на проїжджу частину дороги з теплопостачальної труби витікає кип’яток. Проблема виникла на вулиці Макухи 41а.



Чоловік не розуміє, чому впродовж такого довгого періоду часу комунальники не зремонтують неполадку.

Натомість директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою відповідає, що про проблему знає.

Тепломережу СТЕКУ прорвало і потрібно проводити роботу. Однак через дуже сильні морози вони не хочуть її розкопувати, бо слід буде призупинити опалення у районі, до якого дані мережі ведуть. Зупиняти в такий холод тепло це небезпечно, — каже Михайло Смушак.
У “Станіславській теплоенергетичній компанії” нам дали таку ж відповідь. Мовляв, як тільки дозволять погодні умови – візьмуться за ремонт. Доведеться міняти близько 20-ти метрів тепломережі, а це означає що без тепла на добу залишаться мешканці близько 60-ти багатоповерхівок. У такий мороз це неприпустимо.

“Термальні води” на вулиці Макухи паруватимуть доки не поліпшаться погодні умови, бо хоч комунальники на місцях проривів ставили хомути, однак через старість труби вода продовжує текти.

Читайте також:  Дизайнер з Івано-Франківська створює спокусливу жіночу білизну (фоторепортаж)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.