facebook

Турчинов: Убивства Калашникова і Бузини будуть найближчим часом розкриті

Вбивства Олеся Бузини і екс-депутата Олега Калашникова організовані ворогами України для дискредитації країни на світовій арені.

1613402




У цьому переконаний секретар РНБО Олександр Турчинов. “Силові структури України орієнтовані не просто на те, щоб розкрити, а щоб максимально швидко розкрити ці вбивства. Незалежно від того, хто їх скоїв, і хто їх організував. Тому, що ці злочини спрямовані проти України – щоб її скомпрометувати на світовій арені і щоб посіяти страх всередині нашої країни”, – сказав він в інтерв’ю “5 каналу” в середу ввечері.

На думку секретаря РНБО, якщо у випадку з убивством журналіста Сергія Сухобока є підстави говорити про побутові мотиви вбивства, то у випадку з загибеллю Бузини і Калашникова “простежується замовний характер цих вбивств”.

“Відразу треба подумати, кому вигідно, щоб ці вбивства підняли хвилю незадоволення? Безумовно – ворогам України. Тому що вони (убиті – ред.) не впливали серйозно на процеси, які відбуваються в країні. Це були виконавці стратегії проти нашої країни, яка розроблялася іншими людьми. І їхнє вбивство в першу чергу вигідне тим, хто працює проти нашої країни”, – наголосив він.

Разом з тим, Турчинов додав, що має відомості, що правоохоронці відрапортують про розкриття цих справ найближчим часом.

Як повідомлялося, Бузина і Калашников були вбиті пострілами з вогнепальної зброї минулого тижня в Києві.

Читайте також:  Закон, якого так довго чекали українці

Шукайте деталі в групі Facebook