facebook

Продаж алкоголю підліткам та галасливі компанії: На Пасічній у квартирі облаштували магазин-кафе

На Тролейбусній у мікрорайоні Пасічна відкрили магазин-кафе “Кулінарочка”. Втім, за документами та будинковою книгою – це квартира. До того, заклад вже погорів на продажі алкоголю неповнолітнім.
Про це в мережі Facebook написав депутат обласної ради, свободівець Ігор Дебенко.



“З порушеннями працює також витяжка закладу. Додало клопотів сусідам й розширення площі “бізнесу”. У відкритій банкетній залі постійні пісенні посталкогольні “голоси країни” відвідувачів, більшість з яких тамтешні будівельники, працівники депо й на жаль, освітяни. У відповідь на мій попередній депутатський запит, за результатами перевірок, ініційованих міськими посадовцями, “бізнес” оштрафували на майже 17 000 гривень й дали термін на виправлення недоліків. Втім, пройшло більш ніж достатньо часу, а змін, окрім нових сезонів “голосу” й “кухні від шефа” немає жодних. Одним словом- соціально- відповідальний бізнес у нас на районі”, – обурюється Ігор Дебенко.

Тож, сьогодні на сесії облради депутат вкотре подав запити до відповідних установ міста та прокуратури щодо несанкіонованої роботи магазину-кафе “Кулінарочка”.

Читайте також:  На пасічнянському мості "поплив" асфальт. Комунальники звинувачують проектантів (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.